top of page

För ett fridfullt och positivt 2024! 🥂

Många av dem som jag har talat med upplever att de sitter fast i en loop av negativa och repetitiva tankar. Detta är inte bara subjektiva upplevelser utan stöds av forskning från National Science Foundation. Enligt denna forskning upplever vi i genomsnitt hela 60 000 tankar per dag, och en betydande andel, hela 85 procent, är negativa.


meditera nyårslöften välbefinnande meditationskurs meditationslärare

Det säger nog sig självt att en sådan enorm mängd negativa tankar har en inverkan på våra liv. Även om vi upplever att vi generellt mår hyfsat bra, törs jag lova att ett liv där vi slapp att ständigt bombarderas av negativitet skulle vara ett betydligt mer berikande och glädjefyllt liv.


Lyckligtvis finns det ett sätt att bryta denna negativa cykel: att släppa taget om våra tankar genom meditation.


Tankarnas ursprung


Våra tankar är på ett intrikat sätt invävda i våra upplevelser, likt ett mentalt fotoalbum som påverkar vår uppfattning om världen. Följden av detta är att vi betraktar nuet genom vårt förflutnas glasögon, d.v.s. vi kan inte uppleva ögonblicket som det faktiskt är. Eftersom de repetitiva mönstren i våra tankar är fastetsade i våra vanor, leder det till att vi upplever oss fångna i oss själva.


Att bryta sig fri genom meditation

Den bästa meditationen. Hur mediterar man? Meditation för nybörjare. Gå vidare.

Nyckeln till befrielse ligger i en meditationsmetod som går ut på att släppa taget.


Metoden innebär att vi gör oss av med de mentala bilderna som vi hållit fast vid - ögonblicksbilder från vårt liv som inte återspeglar verkligheten så exakt som vi kanske tror.


Genom att systematiskt släppa dessa mentala bilder ökar vår medvetenhet, och vi utvecklar ett öppet sinne. Vi befriar oss från förutfattade meningar, fördomar, bindningar och vanor som har begränsat oss genom våra liv.


Min resa


Efter att ha praktiserat den här meditationen i över två år har de positiva effekterna inte varit annat än makalösa. Jag upplever ett ökat självförtroende, en lyckligare tillvaro och en nyvunnen förmåga att njuta av livets ögonblick utan att hindras av inre blockeringar.


Att kunna frigöra sig från negativa tankar har varit en fantastisk upplevelse. Jag vill dela med mig av mina insikter i förhoppning om att andra ska lockas till att börja meditera och få uppleva samma positiva resultat som jag.


Prova själv!


Jag rekommenderar dig varmt att ge dig ut på din egen meditationsresa och se vilka positiva förändringar som den kan medföra i ditt liv.


Det som är unikt med denna meditation – som erbjuds i Stockholm, Oslo och på cirka 350 andra center runt om i världen – är att den tillhandahåller en trygg miljö, ledd av erfarna instruktörer, där upptäckandet av vårt sanna jag är det överordnade målet.


Ett nytt 2024

Hur mediterar man? Kan alla meditera? Fungerar meditation?

Låt mig utbringa en skål till ett år där vi avtäcker vårt sanna jag, mediterar och lever ett liv som inte tyngs av ständiga negativa tankar.


Gott nytt år och happy meditation! 🥂😎


Antoinette

Översatt från engelska


10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page